Hola forumowicze!
Pozdrawiam wszystkich aby przerwac ta cisze jaka tu zapadla
Salu2
Pozdrowienia dla wszystkich
- camilozeta
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: Pozdrowienia dla wszystkich
Cisza ta związana może być z zmianami społecznych zachowań. Teraz na topie to są youtuberzy, tiktocowcy i inni idący za trendami. Kiedyś info było na forach, dziś filmik na youtubie czy Google translate. Zmienia śię świat na naszych oczach, Amy nie nadążamy, stoimy patrząc w przód, widząc tylko marzenia.
Dziękujemy za pozdrowienia.
Jak już przedmówca wspomniał - świat się zmienił.
Zapewne sporo forumowiczów z tęsknotą zagłada tutaj (jak ja) mając nadzieję na ożywienie z lat 2010 ( w moim przypadku).
Zakładam, iż wielu z nas zmieniło miejsce do życia, czasem nie z woli a konieczności…
Ostatecznie osiedliłem się w IRL ale nadal pierwsza miłość nie rdzewieje - GC zobaczyłem w 2000 r i od tamtej pory jestem jej wiernym gościem.
Może tak jak niespodziewanie w 2010 pozwoliła mi zamieszkać na swoim terenie, tak jeszcze kiedyś znów mnie przygarnie moja GC
Jak już przedmówca wspomniał - świat się zmienił.
Zapewne sporo forumowiczów z tęsknotą zagłada tutaj (jak ja) mając nadzieję na ożywienie z lat 2010 ( w moim przypadku).
Zakładam, iż wielu z nas zmieniło miejsce do życia, czasem nie z woli a konieczności…
Ostatecznie osiedliłem się w IRL ale nadal pierwsza miłość nie rdzewieje - GC zobaczyłem w 2000 r i od tamtej pory jestem jej wiernym gościem.
Może tak jak niespodziewanie w 2010 pozwoliła mi zamieszkać na swoim terenie, tak jeszcze kiedyś znów mnie przygarnie moja GC
[color=#40BFFF][b]>>Z życia dostajemy tyle, ile sobie z niego weźmiemy<<[/b][/color]
- camilozeta
- Administrator
- Kontaktowanie:
Heja
Tak, dzisiaj wszyscy siedzą na fejsie :)
Pozdro
Tak, dzisiaj wszyscy siedzą na fejsie :)
Pozdro
ja zaglądam
dla mnie takie forum to 100% czytelności
a fejs to rak
Pozdrawiam
dla mnie takie forum to 100% czytelności
a fejs to rak
Pozdrawiam