Polskie msze w Las Palmas
- camilozeta
- Administrator
- Kontaktowanie:
Polskie msze w Las Palmas
Msze dla wszystkich Polakow - po polsku! Tego jeszcze na Gran Canarii nie bylo. Mysle ze to bardzo ciekawy pomysl, moze nas troche zintegrowac i pozwolic poznac sie wzajemnie. Zatem bez wzgledu na to czy wierzysz, czy nie, przyjdz do kosciola. Poczawszy od 5 listopada, Las Palmas de Gran Canaria, kościół przyklasztorny Ojców Franciszkanów San José, ulica Padre Cueto 24 (tuż obok plaży Las Canteras). Kazda niedziela poczawszy od 5 listopada, godzina 17:00
Re: Polskie msze w Las Palmas
Czesc!
Jestem studentká informatyki na uniwersytecie w Las Palmas.Mieszkam w Las Palmas od 6 lat i bardzo mnie cieszy ten nowy pomysl z polská mszá, co prawda jestem teraz na wymianie i nie mialam okazji w mszy uczestniczyc ale moja polska " rodzinka" na Kanarach o wszystkim informuje mnie na bierzáco ! Oby inicjatywa nadal trwala!!
Jestem studentká informatyki na uniwersytecie w Las Palmas.Mieszkam w Las Palmas od 6 lat i bardzo mnie cieszy ten nowy pomysl z polská mszá, co prawda jestem teraz na wymianie i nie mialam okazji w mszy uczestniczyc ale moja polska " rodzinka" na Kanarach o wszystkim informuje mnie na bierzáco ! Oby inicjatywa nadal trwala!!
Pierwsza msza !!
Czy zdjécia ,które robione byly podczas mszy bedzie mozna ogládnác na jakiejs stronce internetowej?!?
Bardzo chcialabym je zobaczyc dlatego bede wdzieczna jesli zostaná udostépnione!!
Bardzo chcialabym je zobaczyc dlatego bede wdzieczna jesli zostaná udostépnione!!
- camilozeta
- Administrator
- Kontaktowanie:
Co do zdjec to nie wiem. W zeszlym tygodniu prosilem osobe, ktora robila fotki, zeby mi podeslala kilka, ale ich nie otrzymalem. W nastepna niedziele, pstrykne kilka i je umieszcze na naszej stronie. Zatem jesli ktos chce pamiatke z polskiej mszy, to niech koniecznie przyjdzie w niedziele :-)
Pozdrawiam, Camilo
Pozdrawiam, Camilo
- camilozeta
- Administrator
- Kontaktowanie:
OK, slowo stalo sie cialem. Zdjecia sa tutaj http://www.flickr.com/photos/poloniacan ... 385635989/
Pozdrawiam, Camilo
Pozdrawiam, Camilo
-
- Nowicjusz
- Kontaktowanie:
Super zdjecia

polska msza
Czy moglby ktos mi odpowiedziec, czy w dalszym ciagu sa polskie msze w Las Palmas?
Jesli tak, to gdzie.
Ostatnio bylem w kosciele o ktorym pisaliscie i nie bylo mszy, ani zadnej wiadomosci, czy takie maja mieksce
Pozdrawiam
Jesli tak, to gdzie.
Ostatnio bylem w kosciele o ktorym pisaliscie i nie bylo mszy, ani zadnej wiadomosci, czy takie maja mieksce
Pozdrawiam
- camilozeta
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: Polskie msze w Las Palmas
czy coś się może zmieniło przez te lata i znowu są msze po polsku?