Takie tam zmontowałam
http://www.youtube.com/watch?v=_tvdCMb3fOo
Gdy leje ;-)
Re: Gdy leje ;-)
Witam.Kto by pomyślał,ze deszcz tak Cie "refresz"Swietne bo naturalne mam jeszcze parę komentarzy ale zabrzmią tendencyjnie.Jednym zdaniem udało Ci się utworek bomba.Może by tak spróbować-Gdy nie leje?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Widzisz? Nie widzę...Aaaaaa widzisz
Reportażami się powinnaś zajmować Ale jesteś typowa polska dusza gdzie tam słońce, ledwo deszcz padł twórczość się włączyła
super kava, dokladnie tak jest jak leje a nie zalewa na wyspie - polska depresja tworcza jest znana juz z czasu C. Norwida, Chopina, a teraz od kava, znowu masz oklaski tym razem za dusze wrazliwa
Dzidek, jak jest slonce to jestes tutaj leniwcem pospolitym i poza tym wystarcza pocztowki, nawet nie podkolorowane
A znajdz tutaj pocztowke z mokrym grzybem
Dla mnie wyspe jest piekna jak pokaze inne oblicze niz przewodniki.
Nie wiem czy ktos pamieta huragan Delta?(2005) Calowalam slup uliczny z prosba zeby ze mna nie odlecial, mocno sie go trzymalam - motory fruwaly, u znajomej porwalo kury w chmury i do dzisiaj sie nie znalazly....
Kto ma jeszcze ciekawe filmy?
serdecznie
e.
Dzidek, jak jest slonce to jestes tutaj leniwcem pospolitym i poza tym wystarcza pocztowki, nawet nie podkolorowane
A znajdz tutaj pocztowke z mokrym grzybem
Dla mnie wyspe jest piekna jak pokaze inne oblicze niz przewodniki.
Nie wiem czy ktos pamieta huragan Delta?(2005) Calowalam slup uliczny z prosba zeby ze mna nie odlecial, mocno sie go trzymalam - motory fruwaly, u znajomej porwalo kury w chmury i do dzisiaj sie nie znalazly....
Kto ma jeszcze ciekawe filmy?
serdecznie
e.